Lollo Bratt: ”Studsmatta – ja eller nej?”

Family Livings chefredaktör Louise Bratt Tidmarsh om nästa (eventuella) investering...

Äntligen är våren och sommaren på väg – och äntligen är det dags att öppna upp dörrarna och släppa in värmen och ljuset. Så mycket större hemmet blir när man plötsligt får tillgång till det extra ”rum” som trädgården, balkongen eller innergården ju faktiskt är!

Vi har nu bott i vårt älskade hus i fem år, men ännu är trädgården ett ofärdigt kapitel. Vi har lagt all tid (och pengar) på insidan av huset och rustat upp allt ifrån kök till hall och vardagsrum, badrum och gästrum, sovrum och lekrum. Nu börjar vi bli klara, och kan äntligen börja rikta blickarna utomhus. Soffgrupp, grillplats, solsängar och matgrupp – mycket ska rymmas på vår minimala lilla kedjehusbaksida.

Kanske är detta året då vi faller till föga och investerar
i en alldeles egen blå pjäs

För att inte tala om barnens ytor; en lekstuga vore mysigt (yay, ett rum till att inreda!), förvaring för alla uteleksaker och så den stora frågan: studsmatta – ja eller nej? I alla år har vi lyckats stå emot trycket, men kanske är det så att om man ska få en chans att njuta av en stund i hängmattan (jo, en sådan måste också in!), så måste ju barnen hållas sysselsatta också. Så kanske är detta året då vi faller till föga och investerar
i en alldeles egen blå pjäs …