Fem favoriter hemma hos hållbarhetsprofilen Emma Elwin

Hemma hos modeprofilen Emma Elwin finns ett hållbarhetstänk i allt.

Fem inredningsfavoriter hemma hos Make it last-grundaren Emma Elwin

Foto: Emily Dahl

EMMA ELWIN
Ålder: 27.
Familj: Sambon André, 26, sonen Dylan, 9 månader, och hunden Stella.
Bor: I ett parhus på 132 kvadrat i Nacka söder om Stockholm.
Gör: Stylist och med­grundare av Make it last, en sajt med fokus på hållbart mode.
Instagram: @emmaeelwin

1. Soffan
”Jag har som regel att inte köpa några nyproducerade möbler, men drömde om en Norrgavelsoffa som inte bara är fri från textilgift utan också har en fantastisk design. Den här hittade jag på Blocket och betalade mindre än hälften av vad den kostar ny.”

Foto: Emily Dahl

2 Mobilen
”Jordgloberna köpte jag när Dylan låg i magen och jag tänker att de kommer kunna hänga i hans rum tills han är tonåring. Andra bebismobiler kändes så tidsspecifika. Sedan han började se sig omkring har han kunnat sitta och stirra på dem i evigheter.”

3. Tavlan
”Tavlan föreställer Andrés hemstad Västerås och vi fick den av hans föräldrar för några månader sedan.”

Foto: Emily Dahl

4. Skåpet
”Den här vackra möbeln hittade jag hos Röda Korset för 500 kronor. Den hade då en hemsk beige/rosa/aprikos nyans men jag visste att lite svart färg skulle ge den nytt liv. Sedan dess har den nog varit min favoritmöbel.”

Foto: Emily Dahl

5. Pianot
”Pianot har gått varmt ända sedan Dylan fick det i present. I vintras satt han och plinkade framför brasan med vår hund Stella bredvid sig. Det såg nästan ut som han spelade en låt till-ägnad henne. Ett minne jag alltid kommer ha med mig. Pianot är från Åhléns Bra val-sortiment och helt gjort av trä.”