Fem favoriter hemma hos chefredaktören Lollo Bratt Tidmarsh

Hemma hos Family Livings chefredaktör Lollo Bratt Tidmarsh påminner favoritprylarna om långa resor och exotiska platser.

Inredningsinspiration hemma hos Lollo Bratt Tidmarsh

Foto: Emily Dahl

Lollo Bratt Tidmarsh
Ålder: 40.
Bor: I ett kedjehus från 50-talet i Täby utanför Stockholm.
Familj: Maken Steve, 42, illustratör och grafisk producent och barnen May, 2,5, och Billy, 6.
Gör: Är chefredaktör för Family Living och systertidningen mama.

 1 & 2. Fläkten och stolen
”Älskar den här stora fläkten! Dels tycker jag att den är fin och därför får den alltid stå framme, dels är den sjukt skön de typ två veckor om året den verkligen kommer till användning. Men framför allt ger den en härlig exotisk vibb till vårt vardagsrum. Stolen är nyinköpt och kommer från House doctor, vald speciellt för att passa in i den exotiska lilla hörnan. Det är så fint med bambu, det påminner om alla semestrar man varit på och längtar till.”

Foto: Emily Dahl

3. Glasen
”Jag är usel på loppis och hittar aldrig någonting fint, men de glasen här kan nog räknas som mitt livs enda, riktiga loppisfynd. Jag tycker att de är så vackra – men jag vet bara inte vad de är! De känns för sköra för att vara ljushållare (är rädd att glaset ska spricka) och för ömtåliga för att dricka något ur (handtagen skulle kanske gå av!). Skulle älska om någon kunde tala om vad de egentligen ska användas till!

Foto: Emily Dahl

4. Lampan
”Fyndade denna härliga lampa på The One när det fanns i Sverige för ett antal år sedan, och den har varit en av mina absoluta favoriter sedan dess. Det blir så fint mönster på väggen och taket av skuggorna och den ger ett otroligt mysigt sken.”

Foto: Emily Dahl

5. Lerflöjterna
”De här roliga lerflöjterna köpte min farmor och farfar när de var på resa i Mexico någon gång på 80-talet. De har alltid stått hemma hos dem och som barn var jag galet fascinerad av dessa magiska och lite läskiga pjäser (som man absolut inte fick röra!) Sedan något år står de hemma hos oss och jag blir lika glad varje gång jag ser dem.”