Family Livings nya sajt är en oas för alla som älskar barnrum och färgstark inredning. Nu utökar vi satsningen genom att lansera en rad profiler – är du en av dem?

Vi vet att det här landet kryllar av människor som oss. Vi som gillar inredning men som vet att livet är mer än stilrena interiörbilder. Vi som inreder personligt och med hjärta, och som låter barnen ta plats i hemmet. Vi som alltid väljer färg framför vitt och fräscht. Vi som ÄLSKAR barnrum och kreativa DIY-projekt.

Family Livings nya sajt är en dröm för alla oss – men den saknar starka ansikten. Därför kommer vi under våren att lansera en rad bloggprofiler i olika kategorier.

Är du sugen på att börja blogga? Eller har du en blogg som söker ett nytt hem? Ta chansen och bli Family Livings nya bloggprofil!

Skriv ett mejl till maija@familyliving.se och berätta om dig själv. Skicka med några bilder från ditt hem och exempel på vad du vill blogga om (eller din bloggadress om du redan är igång). Pluspoäng om du redan har ett stort Instagram-konto – så skicka med det också!