Fem favoriter hemma hos programledaren Agnes Regina Hammar

Hemma hos programledaren och DIY-proffset Agnes Hammar ligger leksakerna över hela golvet. Men vad gör det när de är snygga?

Hemma hos Agnes Regina Hammar, programledare för Fixa Rummet.

Foto: Isabell N Wedin

Agnes Regina Hammar
Ålder: 30.
Familj: Mattias, 34, Brita, 2, och Bodil, 8 månader.
Bor: I ett 100 kvadratmeter stort tegelhus från 30-talet i Malmö.
Gör: Arkitekt och kreatör. Bloggar på hejregina.se.
Aktuell: Som programledare för ”Fixa rummet” på Barnkanalen.
Instagram: @agnesregina.

1. Kojan
”Kojan byggde jag till trädgården, men dit hann den aldrig komma innan Brita flyttade in. Det är plywood som jag har borrat en himla massa hål i och surrat ihop med flagglina så att den går att fälla ihop. Och där inne sitter Brita nästan jämt och bygger med lego eller läser böcker och bjuder in alla som passerar utanför.”

Foto: Isabell N Wedin

2. Trästavarna
”Om leksakerna ändå ska täcka hela golvet kan de lika gärna vara fina. Jag älskar leksaker som man kan använda på många olika sätt och tycker att de här trästavarna är optimala. Jag vill leka med dem minst lika mycket som barnen!

Foto: Isabell N Wedin

3. Lampan
”För några år sedan var jag i Kina och bodde i staden Datong tillräckligt länge för att lära mig hitta lite, bland annat till stadens alla fantastiska marknader. Jag älskar att gå runt bland konstiga prylar och fundera på vad man skulle kunna använda dem till. Den här lilla skärmen fick följa med hem. Jag tror att den kostade sex kronor och nu sitter den ovanför vårt matbord.”

Foto: Isabell N Wedin

4. Blomlådan
”Blomlådan kommer från Ferm Living och är en sådan där grej som flyttar runt hela tiden eftersom den räddar vilket deppigt hörn som helst.”

Foto: Isabell N Wedin

5. Det gröna fatet
”Brickan kommer från Navet och var en present – och jag älskar den! Detaljerna är genomtänkta och fina, och färgen är perfekt. Så enkelt lyft för ett fönster.”