Påsk och veckan som gick...

sthlm.jpg
påsk1.jpg
påsk5.jpg
påsk4.jpg

Efter några dagars ledighet har jag börjat att landa lite. En välbehövlig ledighet, efter några riktigt intensiva jobbmånader och dessutom en allt annat än vanlig fredagseftermiddag som inledde påsklovet. Ni vet nog vad jag syftar på...

Jag arbetar inne i Stockholm, ett par kvarter från city, och satt där framför datorn och läste nyhetsflashen samtidigt som vi såg helikoptrar och hörde sirener utanför. Jakten på familj och vänner med en oro i magen. Hur folk rapporterade in sig som SAFE på Facebook - andra som statusuppdaterade om att de varit precis där när det hände men klarat sig undan. Kollektivtrafik som slutade gå, ingen som visste om vi vågade oss ut och försöka ta oss hem eftersom det kom rapporter om skottlossning och bombhot på andra ställen. Surrealistisk och förstås väldigt obehagligt!

Mathias och jag bestämde oss för att inleda vår ledighet med att åka till Hasseludden och Yasuragi Kids med barnen. Det kändes som ett bra beslut att komma bort, varva ner och få lite styrsel på känslorna. Vi kopplade helt enkelt bort oss ett tag. 

Ja, det har varit en lugn och skön påsk - ett litet färdigt påskris har jag tagit hem, barnen har fått varsitt påskägg och vi var på påsklunch med min familj i går. Mer än så behövs inte tycker jag och den här ledigheten känns det viktigare än någonsin att bara njuta av det som redan är.

Ta hand om er!