Kitchen stories

IMG_9225.JPG

Köket! Det där rummet som vi i alla fall använder väldigt mycket - där det både packas upp hämtmat, lagas trerätters och fixas med vardagsmat family style. Där diskmaskinen ständigt brummar och innehållet i kylskåpet ständigt behöver fyllas på för att mätta fyra munnar. Där det skvätts med olivolja, korkas upp vin och blandas saft. 

Det där köket som förbättrats men som ändå nu behöver en liten ny knuff i rätt riktning. En större kyl och frys måste till liksom ett fristående arbetsbord. När vi gjorde om vårt kök, som är långsmalt, valde vi bort köksskåp på båda sidorna - som det varit i det gamla köket. Vår kyl/frys står för sig och bredvid den ska det nu få landa en extra arbetsbänk, eftersom vi verkligen behöver det. 

Byta kakel är en annan issue - det vi har är fint men jag ångrar så att vi inte kaklade hela vägen upp till taket. Så det vill jag ändra på.

Det är min "kitchen story" för tillfället...