...och bara därför...

beuatybeast.jpg

Ja, då får vi väl fortsätta på Disney-spåret och ge ett tips direkt från coachen om ni ska gå på bio med barn i åldrarna cirkus 7-11. För det gjorde jag och min mamma, helt spontant, förr helgen. Mathias var bortrest på jobb och barnens jämngamla kusiner sov hos mina föräldrar eftersom min syster och man var på bröllop i Dalarna.

Påpassligt nog gick en matinéföreställning på den lokala biografen på lördag eftermiddag av "Skönheten och Odjuret". Vi bullade upp med popcorn, smågodis och dricka (kaffe till mamman och mammans mamma) och fick över två timmars underhållning i storslagen stil. 

Tänk Harry Potter (spänning) möter Sound of Music (musikal) möter Mary Poppins (storslaget) och så lite Malificent (saga a 'la Hollywood) på det. Där har ni filmen!

Jag har aldrig sett den tecknade - jag var i helt fel ålder när den kom 92 och sen har vi inte heller sett den med barnen. Så jag visste inte riktigt!

Men den var ju riktigt skön - med en kvinnlig huvudrollsinnehavare som INTE är prinsessa eller mjäkig. Och scenografin och kostymerna är magiska.

"Vi gillade den", sade kusinerna i mun på varandra när vi kom ut!