Vårstädning pågår!

IMG_9280.JPG
IMG_9285.JPG

Damm, grus, kladd och vardagens allmänna spår av fyra personer sätter sin prägel i huset med jämna mellanrum. Och när det dessutom rullar på fort känns det än mer angeläget att ge bostaden en riktig vårröjning!

Så bra då att vi får testa nya miljövänliga städprodukter från Pure Effect Sweden - här i form av en allmän rengöring som blandas till på sprayflaska och även en särskild golvrengöring. Allt ska enligt utsago räcka till sex månaders städning. Detta nya koncept, där doseringen gjorts enklare, ersätter tidigare Allrent. 

Mathias får i uppdrag att testa All Clean på våra smutsiga golv under helgen. Full pott blir betyget! 

Jag tar mig an sprayrengöringen efter att ha blandat till den. Går sedan lös på både kladdiga bord, spishäll, mikrovågsugn, köksbänkar och handfatet på gästtoaletten. Även jobbiga köksfläkten får sig en provomgång.

Och jo då, det blir rent - även om man får låta det verka lite extra där det är som smutsigast innan man torkar bort är min uppfattning. Doseringen känns också smidig, även om jag fick slita lite för att få upp pipetten i flaskan första gången. 

Fönster har jag inte hunnit testa än, men jag återkommer där för det är väldigt tydligt nu att de inte är särskilt rena. Hej vårsolen!