Det rullar...

tjejkväll.jpg

Veckan är slut för den här gången! Det rullar verkligen på nu och jag, tja hänger nog inte riktigt med  inser jag. Mest för att det är mycket roliga grejer, men också för att vi förstås måste jonglera det allmänna vardagspusslet. Ni vet!

Det innebär att all tid jag får över har varit hårt prioriterad så att återhämtningen finns där. Just nu är jag inne i en bokperiod och det blir en hel del fix i huset, vilket faktiskt är avslappnande tycker jag. Förra helgen hann vi beta av en del kopplat till Gilberts rum.

Och i går kväll fick vi äntligen till en ny tjejträff (är inte den enda som är upptagen) med hämtsushi, bubbel (Prosecco och Cava) och choklad. Babbel som skulle få era öron att trilla av och tillräckligt mycket skratt för att ersätta ett pass med coreträning. 

Som vi behövde det!

I kväll blir det soffan, min bok och mys med barnen själv eftersom Mathias är på konferens. Jag har bullat upp med en massa goda bär också och tänker njuta för fullt av lugnet efter...ehh...stormen.

Nu laddar jag om!