Så vackert!

soluppgång.jpg

Mina mornar har varit fyllda av magiska soluppgångar på väg till tåget. Det håller en vid liv ett tag till medan ljuset sakta kommer tillbaka. På helgerna få man gudskelov sova förbi morgonmörkret - som enligt mig är det absolut värsta med vintern! 

I helgen har jag:

- Landat i fredagssoffan med champagne och chips. Mkt bra kombo!

- Känt mig uppgiven över hur Obama ersätts av en fjant. 

- Panikhandlat både till mig själv och till ett barnkalas. Familjeliv i ett nötskal - alltid är man back någonstans med tiden.

- Möblerat om Violas rum. Hon blev nöjd och jag också. Känslig ekvation det där!

- Upptäckt hur gott det är med rökta musslor (hej Abba!).

- Tvättat femhundrafemtio maskiner med tvätt. Eller det känns så i alla fall!

- Läst Leva & Bo, som är mitt ständiga helgnöje. 

- Haft förmånen att beskåda mina vita amaryllisar som både blommar om och ut. En för tredje!? gången och en som fick sin premiär nu i januari. Härligt!

- Hittat ny podd att lyssna på, "Trettio Plus Trevar" med tre sköna bönor. Jag är ju i mitt sinne fortfarande 30 så det känns fullkomligt naturligt att köra på det temat. Annars lyssnar jag för övrigt slaviskt på "Veckans Bläcka" och "Säker Stil". 

- Vi har spelat Yatzy med barnen. Annars har det varit mkt Monopol på sista tiden. 

-Dragit täcket över huvudet i morse när Mathias steg upp okristligt tidigt för att åka till Enköping på en bordtennisturnering. 

Vad har ni hittat på då?