Snapshots

IMG_7522.JPG
IMG_7518.JPG
IMG_7521.JPG
IMG_7530.JPG
IMG_7526.JPG
IMG_7532.JPG

Jaha, här går det undan! Dagarna bara svischar förbi känns det som. Allt ska fixas - nya kläder, födelsedagsfirande, träningen, jobb, aktiviteter och mycket mycket mer. Försöker att ta en dag i taget och fokusera på något som ger extra pepp.

1) Som ett par nya svarta ballerinaskor. Undra just hur länge de håller sig snygga?

2) Glada röda naglar (London Red från Malava) och härliga hösttecken, som till exempel alla ekollon som ligger på vägarna.

3) Men vart sjutton tog sommarens solbränna vägen? Försvann lika snabbt som den kom. Inga svarta ringar under ögonen i alla fall...

4) Nya arbetshörnan i Gilberts rum - här väldigt nystädad! Himla nöjd med att han tagit över Violas gamla arbetsbord (IKEA:s kollektion Bråkig) som passar bättre storleksmässigt i hans rum. Nu ska jag se till att han får ett par schysta hissgardiner i fönstret som lyfter det hela något. Och ett fint skrivbordsunderlägg, nu när platsen finns. 

5) Första helgbuketten är på plats och jag har valt att brassa på med färg. En riktigt vitaminkick är det!

6) Vi har äntligen firat barnens födelsedagar med hela den stora familjen! Och nej, tårtan är inte hemfixad - den är väldigt mycket inköpt! Hade en kladdig chokladtårta (glutenfri) också som försvann i ett nafs.