Födelsedag

IMG_7094.JPG

Dags för barn nummer två att fylla år! Eller det är ju förstingen som blir större. Kämpen i vår familj, som slåss mot en autoimmun sjukdom där håret fallit av. Ja, ni som följt bloggen länge vet ju att Gilbert har alopeci. En sjukdom som syns och ofta förvillar andra eftersom de per automatik tror att han har cancer. 

I dag är det hans stora dag och det ska vi förstås fira! En ny cykel blir det till killen som älskar att cykla. Och ett nytt snorkelset med simfötter också - för simma och dyka är ett av hans andra stora intressen. 

Det ritas också mycket och precis som sin mamma slukar han böcker och tidningar. Vart han fått sitt trumintresse ifrån är däremot höjt i dunkel! Men han gillar verkligen att lära sig det på den lokala musikskolan.

Grattis älskade Gilbert!