Åter till Öregrund!

IMG_6933.JPG
IMG_7107.JPG
IMG_7115.JPG
IMG_6940.JPG
IMG_6927.JPG
IMG_6926.JPG

För två veckor sedan drog hela familjen på heldagsutflykt till den lilla ljuvliga kuststaden Öregrund, som ligger 13 mil upp längs Roslagskusten. En stad som jag tillbringade tre tonårssomrar i eftersom mina föräldrar ägde ett gårdshus inne i själva staden. De hyrde ut bostäder, varav vi bodde i en av de stora gårdslägenheterna, och min mamma hade även en sommarbutik med antikviteter och presenter samt ett café i längan på gården!

I Öregrund hade jag mina första sommarjobb, badade från de solvarma klipporna som låg en kort promenad från huset, spelade tennis med min syster och åt en massa glass nere i hamnen - om jag inte minns helt fel. Det var en härlig tid!

Bortsett från sommarjobbandet och tennisspelandet så var det ungefär samma saker som vi gjorde den här varma och vackra semesterfredagen i slutet av juli. Förutom lite mer restauranger nere i själva hamnen så var sig Öregrund väldigt likt.

Och Gilbert och Viola tyckte att de varma och härligt rutschkanevänliga klipporna var lika härliga att bada ifrån när vi hade promenerat oss varma.

Åk dit om ni kan!