Monday is funday!

IMG_7029.JPG

Fredagsmys i all ära, men nu när man är tillbaka i vardagen och ska komma i kapp efter ledigheten då gäller det att hitta ljusglimtarna i vardagen. Något jag blivit väsentligt bättre på de senaste åren. I stället för att samla ihop alla trevligheter till helgen/semestern så sprider jag ut dem lite mer. 

Som att ta en spontan måndagsmiddag med två fina tjejkompisar! Svänga ihop en enkel men matig sallad där man bara behöver lägga ihop allt, servera att gott köpt bröd och en god hårdost till. Köpa en låda jordgubbar till efterrätt. Och duka med de nya servetterna med Ostindia-mönster. Se till att det finns blommor på bordet för mysfaktorn. 

Fastän det "bara" är måndag!

Eller kanske just därför? Måndagar kan vara nog så sega ändå och om man inleder veckan med en pepp av något slag emellanåt kanske känslan blir helt annorlunda.

MONDAY IS FUNDAY!