65 mil tröttmössa

ängen.jpg

Vi kom hem igår efter en ljuvlig vecka i Skåne. Men så in i döden trötta var vi, jag och Mathias. Efter 65 långa mil i bil. Och en morgon som började redan halv sju eftersom vår Skåneresa avslutades med att vi tog med barnen för att se liveinspelningen av SVT:s sommarlov (succé) i västra hamnen i Malmö. Till råga på allt hade vi sovit uselt eftersom hotellrummet inte hade någon AC (mer om det sen!).

Gissa tröttheten efter svettig och sömnlös natt, tidig uppgång och sen direkt mot Stockholm efter inspelningen? Aldrig upplevt en sådan seg hemresa som dessutom kröntes av 1) en geting som virrade sig in i bilen på motorvägen och skapade kaos i bilen 2) 30 minuters krypkörning vid vägarbete utanför Nyköping.

Snark!

Hela familjen tokdäckade i går kväll och i dag har vi haft en otroligt lugn och skön hemmadag där vi mest skrotat runt.