Svenskt Tenns tesalong

IMG_5573.JPG

Jag och kompisarna M och J, två lika stressade småbarnsföräldrar som jag, angjorde tesalongen hos Svenskt Tenn i söndags. Ett besök som fått skjutas på av diverse anledningar - men så äntligen blev det av!

Vi kommer ursprungligen från en större grupp innerstadsboende kompisar som BFL (Before Family Life) hade lyxen att kunna träffas varannan lördagsförmiddag och äta frukost ute på något café i lugn och ro och prata utan att bli avbrutna. Frukostklubben hette vi till och med.

Nu provar vi tre ett nytt ställe med Afternoon Tea varje vår - för det är så ofta som vi numera hinner ses och i lugn och ro umgås utan barn och män. Och det känns ju lite extra lyxigt att göra så ska erkännas. 

Det pratas, dricks mycket te och äts diverse olika små mumsbitar. I år var vi omgivna av Svenskt Tenns alla klassiska mönster eftersom själva tesalongen ligger inne i en del av butiken. Väldigt mysigt måste jag säga.

Och extra tummen upp för den väldigt goda räksmörgåsen som ni kan skymta längst ner på våningsfatet! Fast allt var riktigt gott - det här var ett mycket bättre ställe än det vi var på förra året (Bobergs Matsal på NK). 

Hit går jag gärna igen!