En liten spark i baken...

livingetc.jpg

Mina magasinvanor skiftar ju som ni kanske vet - vissa håller jag väldigt hårt i (Family Living, Elle Decoration, Elle Mat & Vin, Leva & Bo och Allt i Hemmet). Andra kommer och går, ofta beroende på vilket avtryck chefredaktören gör och vilken fas i livet jag befinner mig i just då.

Sedan ungefär ett år tillbaka läser jag till exempel Plaza Interiör igen. Den tidningen gick igenom någon slags avancerad metamorfos och tillhör nu favoriterna. Min egen analys är att den tog vid där Residence tappade (bytte chefredaktör) och jag ledsnade. 

Nu byter Elle Mat & Vin chefredaktör och jag darrar lite ska erkännas. Å andra sidan har den tidningen bytt chefredaktör massor av gånger genom åren utan att jag slutat att läsa den. 

Sen har vi de där magasinen som tillhör den första gruppen av måsten som bidrar med lite andra infallsvinklar än bara de skandinaviska. Den där twisten som behövs för att inte ledsna när alldeles för många inreder likadant. Som är lite crazy.

Man älskar inte allt med den, men behöver ha den där för att få till en inspirerande helhet.

Hej brittiska Living ETC - I love you dearly!

(Bild Living ETC)