Underbar och älskad av alla

IMG_7193.JPG

Jag älskar vår spaceliknande 60-tals-lampa, som kommer från det hus som jag växte upp i de första tio åren av mitt liv. När vi själva köpte ett hus från samma årtionde fick lampan flytta in med oss. Numera är den fast bosatt på det vita PS-skåpet som står under trappan upp till övervåningen.

Jag till Mathias.

"Jo du, jag funderar på om Gilbert ska få överta den orangea lampan när hans rum blir mer tweenieaktigt. Det känns som att den skulle kunna passa in i min vision"

Mathias med chockad uppsyn. 

"Vision? Alltså i min vision så stannar den kvar här nere!"

"Fast..."

"Nej!! PS-skåpet kan han ta men inte lampan. Jag älskar den lampan!"

Jaså, där ser man minsann! Men då är det väl perfekt att passa på att förhandla till sig en platsbyggd bokhylla under den där trappan då.

Där lampan får plats förstås...