Ok, nu blir det corny!

IMG_4599.JPG
IMG_4597.JPG
IMG_4600.JPG

Hoppas att ni har haft en fin helg och en lite extra kärleksfull söndag! Även om jag tycker att man ska vara det hela tiden och inte bara på en enskild dag.

Men men, samtidigt är det kul att se så mycket ömhetsbetygelser och kanske behöver vi se sådant för att inte glömma bort hur viktigt det är att visa de som betyder något hur mycket vi bryr oss om dem.

Här är några sådana från den här veckan då jag bland annat tagit med Mathias på en lite mini-utflykt till Frankrike och en sväng till Japan. Han kontrade med att se till att vi finns på det lokala köpcentrumets eget "walk of love" och har dessutom tagit hela AB Familjen den här veckan eftersom mina dagar varit fullspäckade. 

Love is in the air och det håller vi hela året va?