Fyra dagar på berget

selfie.jpg
älghorn.jpg
fruttidimare.jpg

Lite halvspontant bestämde jag och min ena syster oss för att boka en stuga vid Kungsberget och ta med familjerna för att åka skidor. Fyra barn som skulle invigas i skidåkningens mysterier och lika många vuxna som haft uppehåll med just detta sedan barnen kom.

Men allt gick finfint och det var glada barn som snabbt åkte upp och ner för barnbacken. Särskilt Gilbert visade sig vara ett riktigt fan av att åka utför och stövlade raskt bort till knappliften till vår förvåning. Skoj!

Vi hyrde en nybyggd stuga med riktig vinterfeeling där vi hängde om kvällarna och lagade en massa god mat, spelade spel och såg på film. En utflykt till Högbo Bruk hann vi också med liksom ett besök på det närliggande äventyrsbadet.

Nu laddar vi om för nyår i skärgårdsförorten!