Tisdagsbalansen

IMG_7520.JPG

Numera är tisdagskvällarna vikta till PW runt Österskär med samma gäng med kvinnor som bubblar ihop på tjejkvällarna. Känns bra att jag tagit initiativ till båda företeelserna även om bubbel och babbel inte förekommer varje vecka.

  • Bubbel + PW = energiberikande balans!

Kommentar: Champagne är bevisat nyttigt och frisk luft är också nyttigt...yeah!

  • Röda naglar + PW = glamourös balans!

Kommentar: Svettighet botas bäst av lite lagom ytlighet

  • Tiramisu i Toscana + PW = smarrig balans! 

Kommentar: Som om jag kommer att banga världens godaste efterrätt! Däremot var jag bra nära att strunta i den där rundan dagen efter att jag hade landat på svensk mark igen. Soffan lockade mer! Men jag sparkade ut mig själv eftersom jag visste att jag skulle känna mig piggare efteråt...och det gjorde jag!

Balans är bra!