Snapshots

IMG_4401.JPG
IMG_4344.JPG
IMG_4396.JPG
IMG_4385.JPG

Några bilder från helgen som varit både lugn och intensiv. 

1) Firat lillasyster som även hon har kvar adventsstjärnorna. Respekt!

2) Moffat spagetti bolognese med massor av parmesan och druckit ett gott italienskt vin (Toscana), som passade finfint till denna familjevänliga rätt. Som också är en alldeles förträfflig helgmiddag! 

3) Den här kökspallen i björk från Norrgavel sitter fastnaglad i min hjärna just nu. Vi måste skaffa en ny pall och den här är så snygg att jag nästan vill ramla omkull lite. Nätt är den också - ett måste när man har två barn som behöver nå upp i köksskåpen. Men priset är lite svettigt...

4) Äntligen är snön och isen borta! Jag kan andas in skärgårdsluften på mina långa powerwalks där jag hämtar energi från naturen. 

Hoppas att ni haft en fin helg alla läsare!