När storleken spelar roll...

leksvik.JPG

Viola ska ju som bekant få ett annat skrivbord och Gilbert ska få ta över hennes arbetsskiva och benbockar. Jag har spanat in det här fina bordet, som ursprungligen kommer från IKEA. Nu är jag ju en Blocket-köpare av rang så jag har bevakat där och under ledigheten fick jag också napp. Mathias skulle svänga förbi säljaren inne i Stockholm samma dag som han behövde åka förbi sitt kontor i Gamla Stan.

Allt var klappat och klart. Och mycket riktigt hämtade också Mathias bordet och betalde köparen. Trots att han tyckte att det var lite litet och påpekade det för säljaren.

Som sedan mejlade mig för att berätta att han upptäckt att den IKEA-bild han använt i annonsen visade det större av borden. Han hade däremot sålt det lilla laptopbordet till min intet ont anande man. 

Gudskelov var det inga problem för säljaren att häva köpet, men nästa gång tror jag nog att jag måste dubbelkolla och be om måtten först...

(bild IKEA)