När man plötsligt får ihop det

IMG_3889.JPG
IMG_3908.JPG
IMG_3861.JPG
IMG_3905.JPG
IMG_3693.JPG
IMG_3749.JPG
IMG_4069.JPG
IMG_4008.JPG

Vi har haft en bra julledighet och hunnit med både att sova ut och hitta på skoj mellan högtidsdagarna (bowling, bio, två museibesök, mycket pulkaåkning, spelkvällar och små och stora kompisar på middag) . Det är bara att tacka och ta emot efter den intensiva hösten!

Vi är verkligen mitt i en ny livsfas. Den som stavas "plötsligt händer det" där barnen blir allt mer självgående och det går att hitta på saker ihop utan att planeringen faller ihop av en oväntad bacillattack, sömnbrist eller trotsålder.

Tro mig, vi har varit där mitt uppe i allt det där! Det finns år när barnen var små som jag knappt minns något ifrån eftersom dagisbaciller och sömnbrist tog över. Då fick man bara gilla läget. De senaste tre åren har inneburit något helt annat. Bitarna har trillat på plats och det är bara att tacksamt plocka upp handsken och passa på att njuta. 

Nu tar vi sikte mot våren va?