Tre jultrender från ICA

IMG_1560.JPG

I går hade ICA presslunch med jultema både för inredning, köksprylar, pappersdetaljer och förstås också julmat. Det var härligt att kliva in från det grå rusket och hoppa fram några månader i tiden. 

Här är ICA:s tre jultrender:

1) Traditionellt - med rött, vitt, grått, trä och fårskinn som ledord. 

2) Nordic Light - med vitt, silver och frostigt turkos, där sten, fossil och trä skapar struktur och kontrast. 

3) Metalliskt - koppar, mässing och även silver som värmer upp det grafiskt svarta, vita och grå.

IMG_1570.JPG

Full metal X-mas! Ser ni granfoten på bordet som fungerar som kylare för dricka förresten? 

IMG_1561.JPG

Rött och vitt är en klassiker och vad passar väl bättre än att fylla skålar med favoritgodiset i juliga färger. Till höger syns mönstret Eva som finns på en rad olika produkter.

IMG_1564.JPG

Den här lilla smarta egenfixade ljuslyktan gillade jag. Det är alltså syltburkar som vänts upp och ner över en julgransslinga.

Svårare än så behöver det inte vara att skapa lite stämning i till exempel en hylla!

IMG_1559.JPG

Vi bjöds på jullunch med ett antal fräscha inslag på tallriken. ICA släpper nu ett flertal spännande nyheter, bland annat ekologisk lax ( I love ECO) och en sill med smak av fänkål och akvavit. ICA Selection kommer också med en julskinka med svål på så kallad frilandsgris från en svensk gård. 

Vi fick ju prova fläskkotletter på frilandsgris förra året och det är otroligt saftigt kött så jag siktar in mig på den här skinkan i år.

Laxen och sillen finns i butik redan nu i september. Frilandsskinkan och alla andra julskinkor från ICA finns i butik från och med vecka 48. 

IMG_1563.JPG

Tack ICA och Jung Relations för att jag fick titta, lyssna och smaka på er jul!