Blått plus rosa

livingetc.jpg
balettmolo.jpg

Jag älskar blåa nyanser lika mycket som jag kan ha svårt för när det blir för mycket rosa på en och samma gång. Och ni som har läst den bloggen ett tag vet att det där sista beror på en viss färg på en flickrumstapet som valdes över mitt redan då bestämda inredningshuvud.

Jag vill liksom inte bli påtvingad färgen i för stora sjok kan man väl sammanfatta det hela.

Men jag kommit på att jag gillar kombinationen mörkare blå och ljusare rosa. Förvisso inte överallt, men åh vad snyggt det kan vara med till exempel tidnings- och bokomslag eller barnkläder.

Så jag blev lite glad när det kommande novembernumret av brittiska Living ETC strålade i blårosa kulörer på omslaget.

Och Molo-tightsen med balettmotiv - de har "tomten" redan ordnat till någon som är dansgalen i familjen!

(bilder från Living ETC och Molo)