Doften av Escape

escape.jpg

Okej, så jag gnäller över liljor som doftar för starkt! Som jag tror att jag kan mästra med så kallade husmorsknep bara för att få njuta av att titta på dem.

Varför? När jag har världens bästa doft i min parfymflaska. En vän som aldrig sviker och som hängt med sedan jag bodde i USA i början av 90-talet och köpte ett nummer av amerikanska tidningen Allure och fick ett doftprov med Escape på en av sidorna. 

Jag föll som en svensk fura mitt i den kaliforniska värmen!

Sedan dess är Escape min älskade bas, denna lättsamma men ändå lagom runda doft som är jag, jag, jag. Och tydligen Hannah Widells också för döm om min förvåning när hon outade Escape som sin favoritparfym i ett avsnitt av Fredagspodden. Trodde jag var sist om att älska den? 

Och nu är den senaste flaskan snart slut...

...men vilken tur att Mathias ska flyga till Finland i morgon!

Oh honey!