Sommaren 2015 - check!

IMG_0691.JPG

Äntligen blev det sommar på riktigt! Och den kom precis efter att allt vårt fix var klart och Violas simskola hade gått i mål och vi har haft en massa småkompisar på besök här hemma. Nu kan vi pusta ut lite och bara njuta. Det är i alla fall det jag hoppas. Hittills har det ju varit lite si och så med det...ha ha!

Sommaren 2015:

Violas vattkoppor - check!

Planerat fönsterbyte som drog ut på tiden - check!

Trasig diskmaskin som gudskelov gick på garantin - check!

Varmvattenberedare som gick sönder - check!

Tvättmaskin som kastade in handduken i sympati med varmvattenberedaren - check!

Bräda som föll in i ett fönster (gudskelov inte ett av de nya) - check!

När man ser det i listform så här känns det ju riktigt bra att det regnat så mycket. Tyvärr har lite olika planer gått i stöpet på grund av allt extrafix med huset, men så är det ibland. Och ingen av de stora grejerna har vi alla fall fått ändra på. 

Nu väntar en massa skoj de närmaste veckorna. Det ska firas flera födelsedagsbarn - både små i familjen och stora i vänkretsen. Vi ska se Parkteaterns och Operans sommarföreställningar här ute och sen väntar Formex och en massa annat spännande inför höst/vintersäsongen. Plus lite annat smått och gott.

Men första ska här badas och det i havet för en gångs skull!