Familjen är komplett

rulesoflaundry.png

Vi kan tvätta igen - hurra! Tänk att man blir så glad över en tvättmaskin och en torktumlare som äntligen kommer åkandes i en lastbil. Men med familj är det ju livsnödvändigt att tvättstugan fungerar. Man är i ett djupt beroendeförhållande med sin tvättmaskin och diskmaskin (torktumlaren är inte lika svår att vara utan) för att få ihop livet.

Ja, kärleken till ens vitvaror är stor och  omfamnande, ty utan dessa försmäktar denna familj i villaförorten. Även om man kan låna in sig i andra syskons maskiner och lösa de mest akuta tvättbehoven ett kort tag.

Tack lillasyster Lovisa för att du räddade oss från total tvättmisär!

Men nu surrar det hemtrevligt från tvättstugan när vi betar av maskin efter maskin med kläder, handdukar och lakan. 

Aaah!

(Bild från Etsy)