Festlig tröttmössa

kungsholmen.jpg

I går hade Mathias franska kollega och fru gemensamt 40-års-firande för sina vänner på Styrelsen Bar & Bistro, som ligger inne i Stockholm. 

Vilken fest! Allt var liksom bara jättebra - från mat och dryck till gäster och stället i sig. Hamnade dessutom bredvid en kille som visade sig vara uppväxt här och vars kompis gick tre år i min småskoleklass. Till råga på allt var han uppväxt i huset som ligger precis bakom vårt nuvarande. 

Stockholm är ibland en väldigt liten värld...ha ha!

Somnade inte förrän halv tre på hotellrummet vi bokat in oss på i närheten. Barnen var hos mina föräldrar och myste med dem. Sen plockade vi upp dem strax före lunch i dag och nu har vi en riktigt slö söndag här hemma. 

Nu längtar jag faktiskt efter en riktigt tom helg...och lite fler sömntimmar!