Dags för tävling!

IMG_1105.JPG

Nu kör vi en ny tävling och i potten ligger det biljetter till Disneys VIP-visning av filmen Descendants som jag skrev om här!

En film med ett tema som passar en sjuåring lika bra som en femtonåring. Tänk vilket perfekt tillfälle att ta med något av barnen och dela den här musikaliska och roliga upplevelsen på bioduken med dem! 

VIP-visningen av filmen sker klockan 11.00 söndagen den 20 september på klassiska biografen Rigoletto mitt inne i Stockholm. Klockan 10:15 öppnas dörrarna för de som är inbjudna och det bjuds också på snacks och dryck.

Tre vinnare får nu möjlighet att vinna två biljetter var till VIP-visningen. Det jag vill att ni gör för att delta i tävlingen är att mejla mig namn, fullständig adress samt mejladress och telefonnummer och att ni dessutom svarar på följande fråga:

"En av de onda Disney-karaktärerna i filmen är Maleficent -  vad heter den kvinnliga skådespelare som spelade henne i spelfilmen med samma namn?"

Mejla mig svaret samt fullständiga kontaktuppgifter (se ovan) senast fredagen den 4 september till:

charlotta.lindow@gmail.com

Jag kommer att utannonsera vinnarna här i bloggen men Disney själva kontaktar alla vinnare med detaljerna kring visningen. Eventuella resor bekostas av vinnaren själv.

Se så - tävla nu alla glada och lycka till!