Descendants

descendants.jpg

Vi har börjat med familjefilmkväll med popcorn på lördagarna och har nu betat av fyra riktiga filmer som passar att se med våra två barn (6 och 10 år). Hittills har vi kollat på Maleficent, den första Harry Potter-filmen, Berättelsen om Askungen, Herbie Fulltankad och Spegel, Spegel (Snövit).

Nu ska alla ni som går i familjefilmstankar få ett passande tips av mig! 

Fredagen den 9 oktober klockan 17:15 kan alla som har Disney Channel se bolagets senaste spelfilm Descendants, som handlar om tonårsbarnen till Disneys mest ökända skurkar Maleficent, Cruella de Vil, Jafar och Den elaka Drottningen.  Barnen har alla varit landsförvisade till en öde ö men erbjuds en chans att börja om och gå i samma privatskola som barnen till Den goda Fén, Askungen, Törnrosa och Mulan. 

Det är upplagt för en massiv krock alltså, men också för musik och dans och soundtracket till filmen Descendants kan ni hitta på Spotify.

Japp, den här filmen lär vi titta på här! 

(pressmaterial Disney Channel Nordic)