Ommålat

IMG_5691.JPG

Här har det gått från tropisk hetta till sommarstorm och regn ute. Mycket märklig utveckling, men den här sommaren tycks ju vara lika oförutsägbar som en bebis så ingen är liksom förvånad. Bara att ställa om från bikini och bad till paraply och pensel.

Japp, alldagliga allrummet/teverummet (ovan bild visar före målning, bara så att ni inte tror att jag blivit helt stollig i värmen) har fått liv igen! Kulör Keramik från AD Alcro är utrullad efter att det målartvättats och tejpats i söndags kväll. Mathias hann med en rollning, sedan var han tvungen att flyga med jobbet till Tammerfors och lämnade således mig och penslarna kvar att slutföra det hela. 

Men det är faktiskt helt okej, för just målning tycker jag är rätt kul. Visst, att hitta rätt kulör är inte helt enkelt och allt det där tejpandet (tack älskling!) är rätt trist - men sen går det ju som på räls. Och snyggt blir det också!

Är så grymt nöjd med vår sandgrå nyans som ni hittar här. Den perfekta kombon av modernt och klassiskt. Till och med barnen jublade när de såg slutresultatet. Fast å andra sidan var det inte mycket att hurra för innan.

Jag lovar slutvisning så fort att vi har skruvat ihop soffan och allt är på plats igen. Vilket inte kan ske förrän Mathias återvänder. Under tiden spanar jag efter små, runda soffbord (letar som en dåre) och en passande hissgardin (låta sy upp?), en taklampa samt några ramar till det som ska upp på väggarna.

Så tack för stormen!