Vi har valt färg!

keramik1.jpg

Efter att ha besökt den lokala färgbutiken och dessförinnan googlat som galningar är det nu klart med färg till väggarna i allrummet på övervåningen. Som nu har någon slags blekbeigevit och intetsägande historia - en färg jag längtat efter att ersätta ända sedan vi flyttade in i huset! 

Kulören heter Keramik och finns hos AD Alcros naturkollektion, det är en greige kulör som är varmare än vanliga grå fast utan att vara brun eller röd i bottentonen.

Gråbeige helt enkelt och vi tycker att den passar in mot golven (oljad ekparkett i original), den kritvita soffan och vår låga hylla i mörkt trä som är från 40-talet. Inspirationen har varit ett rum hemma hos Leila Lindholm och en lite mer klassisk grundstil som ändå passar in i vårt 60-tals-hus.

Nu ska här målas!