Sköna gröna hem

skönahem.jpg

Vet ni, jag är så glad att det här med växter och grönt har kommit tillbaka! Och att vi använder mer naturmaterial när vi inreder. Inte bara för att det är vackert och miljövänligt utan för att det är så förlåtande oavsett miljö.

Har man en väldigt stram svart-vit-stil till exempel så kan man peta in ett naturmaterial och något grönt och ändå är känslan fortfarande väldigt modern. Samma sak om man har en tung, mer klassiskt murrig stil - ja då lättar det gröna upp lite! 

Själv är jag svag för både rotting och gröna växter och har sedan länge ett par älskade loungestolar i rotting i mitt vardagsrum. Soffa har jag bytt tre gånger, men de där stolarna gör jag mig inte av med!

Och i mitt vita (skåp och luckor) och grå kök (bänkskivor och golv) har jag pelargoner i köksfönstret, färska örter i små krukor och en mild ljusgrön glasmosaik som sitter ovanför diskbänken och spisen. Det både värmer och lättar upp utan att ta över.

Så ett stort gilla på senaste numret av Sköna Hem!