Fredagsdejt

tennis2.jpg

I kväll har jag dejtat min man! Det var allt för länge sedan vi gjorde något bara han och jag och våren har varit lång och bitvis rätt trälig.

Först betade vi av en timme på tennisbanan.Jag spelade tennis ett par år under tonåren och brukade plocka fram mitt racket när vi var i Skåne på somrarna. Sen kom barnen och då får man prioritera om lite. Men nu ska det bli ändring på det!

Efter bataljen på den stekheta tennisbanan tog vi ett snabbt svalkande dopp i havsviken innan vi åkte vidare. Det blev middag på Skeppskatten, en liten sommarrestaurang som ligger en kort bit upp efter kusten med en vidunderlig utsikt över skärgården. 

Jag gissar att många familjer går på semester i dag! Bloggen kommer att vara aktiv hela sommaren och även på mitt Instagram-konto (Charlotta Lindow) så vill ni se vad vi hittar på och vilka hemmaprojekt vi lyckas genomföra är det bara att kika in. 

Trevlig helg alla!