Hos Magasin 36

IMG_0303.JPG
IMG_0311.JPG
IMG_0309.JPG
IMG_0304.JPG
IMG_0307.JPG
IMG_0306.JPG
IMG_0362.JPG
IMG_0310.JPG
IMG_0305.JPG

Vi hann med en liten tur till Magasin 36, vilket är ett gammalt ombyggt magasin i de gamla industrikvarteren nära hamnen i Höganäs. Där finns det nu butiker, caféer, restauranger, en stor saluhall, konstutställningar och småföretag som reklambyråer och arkitekter.

I en fantastisk byggnad - en sådan där maffig gammal industribyggnad med stora fönster, högt i tak och spännande detaljer överallt som man bevarat för att hålla liv i den lite "ruffiga" känslan.

Magasin 36 ligger på gångavstånd från Höganäs egen beach, som ligger precis nedanför själva centrumkärnan. Mitt sommarparadis, denna ljuvliga lilla stad på Skånes nordvästra kust där min mormor en gång föddes. Sen flyttade hon, som så många andra till Stockholm, så min mamma är född här men hennes släkt finns där nere och så gör också familjens sommarhus.

Det blir mitt sommartips om ni har vägarna förbi!