Så här blev färgen!

IMG_0438.JPG
IMG_0439.JPG
IMG_0440.JPG

Nu kommer efterbilden från ommålningen av barnens tv-rum som gjordes innan veckan i Skåne och Göteborg. Sorry, jag hann bara att inte med att fixa allt - vi hade en galen vecka och stressade in i det sista.

Vi är i alla fall så nöjda med att ha gått från "smutsvitt" till en mjukt sandgrå nyans som lyfter fram den vita soffan och vår mörka hylla. Ett nytt soffbord står på inköpslistan och det ska upp tavlor och lampor och in med mer kuddar i soffan.

Och så klurar jag på ett passande tyg (mönstrat) som ska bli en hissgardin (nej, jag syr fortfarande inte!) i fönstret. Där är jag inte riktigt hemma än, men om vädret fortsätter att vara så här sniket då lär vi hinna med att fixa allt som väntar i hela huset i sommar...ha ha!

Kulör: AD Alcros Keramik

Golv: Ekparkett i original

Soffa: Karlstad i tresits från IKEA 

Lejonkudde: Åhléns

Lång kudde: Indiska

Zebrakudde: Åhléns

Bläckfiskkudde: HM Home

Mörk hylla: Blocket-fynd från tidigt 40-tal