Göteborg och Liseberg

IMG_0335.JPG
IMG_0332.JPG
IMG_0321.JPG
IMG_0322.JPG
IMG_0265.JPG
IMG_0277.JPG
IMG_0267.JPG
IMG_0266.JPG

På väg hem från Skåne tog vi omvägen om Göteborg där vi hade bokat två nätter på hotell Gothia Towers och en heldag på Liseberg, till Gilbert och Violas förtjusning. Extra bra att vi bodde på 17:e våningen med full insyn över nöjesparken och dessutom hade ett specialpaket som innebär att man får gå in på Liseberg 1,5 h före öppning. 

Men vi hann även med en vanlig turistdag då det åktes Padda, promenerades runt om i staden och där vi besökte gulliga stadsdelen Haga (precis före branden). Vi åt räksmörgåsar och åkte förstås spårvagn. Mathias arbetar ju med att sälja dessa fordon och det hela är lite extra exotiskt för barnen. Smidigt är det också.

För barnen var det första gången i staden - Mathias och jag har rest dit i jobbet och hastat förbi när vi besökt andra resmål på västkusten (Smögen och Tjörn), men det var innan barnen kom.

Tack Göteborg för två trevliga dagar med kanonväder!