Svinninge Bullet

öl.jpg

Jag föredrar personligen att dricka vin till mat, men eftersom jag numera provar alla möjliga drycker ska ni få ett lite spännande öltips. Som faktiskt är lokalt, det är nämligen en känd mat- och musikprofil boendes i vår skärgårdskommun som ligger bakom denna pale ale vid namn Svinninge Bullet.

Svinninge är för övrigt ett annat havsnära bostadsområde som ligger ett par vikar ifrån där vi bor. 

Ölet finns i Systembolagets beställningssortiment, som ni inte ska vara rädda att beställa ifrån. Det går fort och väldigt smidigt att få hem det man vill ha och det är här ni kan hitta riktigt bra drycker och dessutom påverka hur det ordinarie sortimentet ser ut. 

Här var det Mathias som snappat upp det hela och kom hem med några provflaskor. Som vi testade till lite charkisar. Men ölet passar alldeles utmärkt även till sommarens grillkvällar, för de som inte vill dricka vin. 

Cheers!