Hej och hå du lilla blå!

peacock.jpeg

Det mesta är nu klart med allrummet efter ommålningen. Eller rättare sagt, allt är på plats förutom vår soffa som står i flera delar nere i vardagsrummet. Vi fick ju skruva isär den för att kunna tvätta alla delar och få undan soffan när vi målade.

När man flyttar om saker blir det rätt rörigt som bekant och eftersom vi båda bollat möten, jobb och ledighet under veckan har det tagit lite extra tid att få tillbaka saker och ting. Jag har också gjort en massiv utrensning av blanka magasin vilket inneburit att jag sprungit upp och ner med tunga högar.

Och då är förstås risken större att man inte ser allt det där som står på platser där de inte brukar vara. Vi människor är ju vanedjur som bekant.

"Pang", lät det när jag smällde en av de små tårna in i den hårda soffan och så svullnade den upp och blev blåsvart och värkte förstås. Inte direkt läge att kånka upp soffan då om man säger så. I stället får man göra annat, läsa nya Allt i Hemmet i den andra soffan och surfa efter snygga soffkuddar.

Som Prancing Peacock ovan, från House of Rym i design av Emma von Brömssen. Den har jag spanat på länge. 

Den är också blå och oändligt mycket finare än min tå!

(bild från House of Rym)