Vattkoppor och ny kokbok

IMG_9183.JPG

Titta vilken fin överraskning jag fick i brevlådan i går! Jag bakar ju mig igenom Smilla Luuks första glutenfria bakbok med mycket gott resultat och det har tydligen uppmärksammats. Har gjort glutenfria scones, knapriga chokladkakor, kärleksmums och en nutellafylld kladdkaka som alla blivit jättebra och uppskattats av hela familjen inklusive diverse gäster. 

Nu har Smilla kommit med en glutenfri matlagningsbok också, Smilla lagar glutenfritt, som innehåller en rad inspirerande recept och smarta tips för olika tillfällen (brunch, picknick, fest osv).

Här finns recept på våfflor, pannkakor, olika sorters bröd, fyllda piroger, lasagne, färsk pasta, pizza och även mjuka tortillabröd till tacos/wraps. Plus en massa annat gott som definitivt ska provas här.

Åh vad härligt! 

I dag är jag hemma med en vattkoppsdrabbad Viola och ja, jag tänker nog försöka mig på något ur Smillas nya bok. Man får passa på när man får en lucka.

Tack Smilla!