Kul retro för barn

retroklassiker.jpg

Jag har tidigare sagt här i bloggen att jag inte alls fallit för tidningen Scandinavian Retro Magazine, vilket inte beror på idén i sig utan innehåll och utformning. Kort sagt, jag tycker att den kan göras bättre!

Men, men det var inte det jag skulle skriva om nu, utan det faktum att jag faktiskt köpte ett specialnummer om gamla leksaker nyligen. Jag är ju lite svag för det och när man har barn blir det liksom ännu roligare att jämföra mellan då och nu (nej jag tycker inte att allt var bättre förr!).

Nu till det roliga i sammanhanget. Gissa vem som fullkomligt SLET tidningen ur mina händer och bara skrek rätt ut av lycka? Som fullkomligt har lagt beslag på den och sitter och pekar ut vilka retroklassiker hon gillar bäst.

Älskade Viola förstås!

(bild från Scandinavian Retro Magazine)