Det kliar...

IMG_9062.JPG

...både hos Viola och mig! Dag tre i vattkoppetid innebär lindrande åtgärder för den prickiga dottern och föräldrar som springer om varandra för att allt ska klaffa så här i avslutningstider.

Själv längtar jag så efter att springa ut med ett podavsnitt i öronen. Dra in luften från havet och doften av sol och sommar, som äntligen verkar ha kommit. Känna hur kroppen ropar jaaaaaa tack när hjärtat dunkar, musklerna jobbar och hjärnan går ner i varv på ett ytterst behagligt sätt.

På lördag startar årets sommaryoga nere vid vårt havsbad och jag längtar så efter att få starta mina lördagsmorgnar med den utsikten.

Alldeles strax kommer ett utomordentligt vintips om ni har tänkt att grilla kött så häng kvar. Glöm inte heller att ni kan följa bloggen via Bloglovin och via mitt Instagram-konto så att ni kan hålla koll på nya inlägg. 

Glad sommar alla fina!