May maj be with you!

IMG_8474.JPG

Maj är en vacker men också väldigt intensiv månad. Jösses, är allt jag kan säga! Det är barnkalas, sommarfester, avslutningar på olika aktiviteter, utflykter, skoldiscon, kompisar som kommer hit, utvecklingssamtal och skor som plötsligt är för små och rabatter där ogräset bara frodas. 

Plus allt annat som rullar och nya saker som kommer till och egna projekt. Det har verkligen gått i en rasande fart, den här månaden!

Tur att det är så vackert ute och att ljuset är här! Och att det är mysigt med en grön trädgård, fåglar som kvittrar och barn som är mer ute än inne. För det här har man ju längtat efter så länge och då gäller det att försöka njuta också. 

I dag kom Viola hem med syrener som växer på förskolans gård och den doften är ju bland de underbaraste som finns. 

Njut av tiden som är nu!