Min inspiration

TT.jpg

Just nu är det här min bästa inspiration! SVT:s program Trädgårdstidsdag där man får massor av bra tips kring både trädgård, matlagning och inredning.

Duktiga Malin Persson (stylist och inredare, ni vet hon med de fantastiska bostäderna som har synts i flera inredningsmagasin) är ny programledare tillsammans med rutinerade Pernilla Månsson Colt, kocken Tareq Taylor och trädgårdskillen John Taylor. 

Närmast på gång här är en snigelfälla mot mördarsniglar, som är byggd enligt samma princip som den fälla vi effektivt använde mot getingar i somras. Bara att den här ska ligga ner och ha öl istället för saft. In där ska sniglarna tydligen krypa om man får tro Trädgårdstisdag.

Kolla in avsnitt två så ser ni vad jag pratar om! Lovar bildbevis från vår trädgård för här ska de INTE vara.

Tjing!

(bild SVT)