Vilka är det där?

IMG_7745.JPG

Tänk om det hade varit så här lugnt igår? Ha, ha, ha...not!

Det började förvisso bra. Sovmorgon med ett barn i min säng och det andra i sin egen. Yes! Sen när vi sitter och äter frukost i godan ro och har det bra hittar Viola den där glömda pusselbiten:

"Mamma, varför är det så många människor i parken med krattor och spadar?"

Jäklar, årets städdag i området och det har både jag och Mathias glömt bort mitt i allt annat. Bara att slänga på sig trädgårdsjeansen (aka gamla och skamfilade) och hoppa i gummistövlarna och gå ut och ta tag i räfsandet av löv och kvistar bakom vår häck, som gränsar mot allmänningen. 

Sen in och fixa lunch och slå in kalaspaket och i väg med barnen till det stora leklandet i grannkommunen. Dit halva nordöstra Stockholm tydligen vallfärdade samtidigt. Gissa ljudnivån där inne?

Två timmar senare, och en inbjudan till grillkväll och bad i bubbelpool hos barnens kompisar, som bor på gångavstånd från oss, dags att åka hemåt igen. Ta hand om tvätten och så in med en diskmaskin, som äntligen fungerar igen (berättar mer om det sen!).

Ner med badkläderna i väskan och svisch hem till fina vännerna där jag äntligen fick sitta ner och vi kunde prata utan att ropa och söka med blicken. 

Puh!

Hur har ni haft det?