Party hos Parnevik

parneviks.jpg

Jag erkänner att jag är helt fast i Parneviks som går på TV3 på måndagskvällarna. Det är väldigt roligt att följa den kärleksfulla familjen och deras svenskamerikanska liv i Florida. Med sol, palmer och glittrande turkost hav, lite charmig svengelska och kända gäster som hälsar på.

Farfar Parnevik (Bosse) bor ungefär ett golfutslag med en driver av Tiger Woods (ca 300 meter) från vårt hus och det faktum att vi har sett Jesper Parnevik med familj skutta runt midsommarstången nere vid havsbadet gör förstås det hela lite extra skoj.

Mathias hoppas nog på att plocka upp ett och annat golftips också. Själv är jag fascinerad av deras gigantiska hus som jag undrar om man kan gå vilse i? Och så är jag nyfiken på hur deras svenska radhus (japp, de har ett sådant här!) ser ut invändigt. Där har vi en fantastisk reportageidé - vem vill inte beskåda Parneviks Svensson-liv i förorten?

Mia Parnevik har förresten bloggat här på Family Living en gång i tiden. Dags att plocka tillbaka henne igen - eller vad säger ni? 

Och jag ger mig sjutton på om det inte lanseras ett Parnevik-vin inom ett år. Ett rött vin på Zinfandel eller Cabernet - det skulle inte förvåna min marknadsföringshjärna det minsta. 

Do it säger jag! 

(Bild från TV3)