Det är roligt att få paket

hoppsan.jpg

Ja, vad var den där boken och kuvertet för något? Nu kan jag avslöja att "Vem är borta?" och det lila kuvertet låg med i det paket som vi nyligen skickade till min lillebror i Rom. Han bor och studerar där sedan två månader ungefär och stortrivs. Men via hans statusuppdateringar i sociala medier har vi förstått att det finns vissa saker som han längtar efter.

Alltså, dags att packa paket med en massa olika lakritsgodis och allt som behövs för att göra egna semlor. Plus en hälsning förstås och boken med den passande titeln.

I går kom paketet äntligen fram, Alex blev jätteglad och jag kunde andas ut. 

Sist vi gjorde samma sak till lillasyster försvann paketet någonstans på väg till Mexiko, innehållandes (håll i er nu!) Marabou mjölkchoklad, en påse med Gott och Blandat, Santa Marias grillkrydda och två olika pulversåser på påse (brunsås och bearnaisesås). Plus en liten Sombrero-hatt som jag köpte när jag bodde och pluggade utanför Los Angeles.

Tänk vad olika saker man kan längta efter va?